Ungdomscoaching

Ungdomscoaching – sammen løser vi flokene i ditt liv!

For deg som føler deg stuck, umotivert og ikke vet hvor du skal begynne eller hva som egentlig stopper deg.

Ofte kan det være greit å snakke med en utenfra, en som ikke allerede kjenner deg men som allikevel er der for deg. Som har kjennskap og kunnskap som kan bidra til at du finner ut av ting. Det kan være å rydde i tanker og gamle mønstre, finne retning og motivasjon til å få til endringer – og hjelp til å finne tilbake til den du er og vil være.  

Ta kontakt hvis du vil sjekke ut om dette passer for deg! Det er helt uforpliktende (og gratis) / Monika@dinvei.no / 977 93 971.

Pris for en coaching-prosess med 6 samtaler (på kontoret eller digitalt) og oppfølging på melding/e-post i mellom er kr 6750.

Sliter du på skolen eller sosialt?

Kanskje går du ikke på skolen? Du har tatt deg ett eller flere «friår», jobber litt eller… kanskje du ikke gjør noe akkurat nå, utenom å være hjemme? Eller henge med venner?

Kjenner du deg overveldet og stresset? Usikker? Bekymret? Spinner tankene og lager kaos for deg slik at du ikke vet hva du skal gjøre?

Som ungdomscoach kan jeg hjelpe deg med å sortere, forenkle og rydde (ikke rommet ditt hehe, men i tankene), slik at DU kan prioritere hva du skal ta tak i og hva du kan legge fra deg. Vi rydder i det som er viktigst for deg, i ditt tempo.

Kanskje ønsker du deg en endring uten å helt vite hva? Eller du vet hva du ønsker deg men skjønner ikke hvordan du kan få det til?

Er du umotivert? Vurderer du å slutte? – og trenger en plan B? Eller planC? Det er smart med en plan! – så det kan vi finne ut av.

Overveldet og stresset?

Mange flere enn du tror har det på samme måte! Meeen vi dekker gjerne over og vil ikke fortelle om det fordi det gjør at vi kanskje føler oss enda mer «mislykket». Vi vil gjerne fikse ting på egenhånd, men det kan være lurt med hjelp underveis før det «smeller» eller du møter en eller annen «vegg» du ikke vil treffe. Hørt om «flink pike»? Det rammer gutter også.

Ensom og lei?

Mange føler seg ensomme og vet ikke hvordan de skal endre på det eller om de er «verdt å være venn med». Hvordan skal jeg starte på nytt? Når jeg flytter og skal begynne på studiene, hva gjør jeg da…? Eller hvordan skal jeg tørre å være meg?

Du vet hva som er best for deg!

Det er helt sant! Innerst inne så vet vi det, men du har kanskje dekket over det og pakket det inn så lenge at det ikke føles sånn. Eller kanskje du ikke har gått på skattejakt ennå og funnet ut hvem du er og hvem du vil være?

Iallfall; som ungdomscoach forteller jeg deg ikke hva som er riktig eller galt – men vi går helt klart på jakt!

Bli-kjent samtale!

Jeg tilbyr deg en helt gratis og uforpliktende samtale hvor vi finner ut litt om hva du trenger og om jeg kan hjelpe deg. Ta kontakt! – jeg gleder meg til å snakke med akkurat deg 🖤

Ikke terapi eller behandling…

En ungdomscoach er ikke en psykolog eller terapeut, men en samtalepartner som kan bidra til at du finner ut av flokene i ditt liv. Vi jobber med det som er viktig for deg og finner løsninger som passer deg.

Det handler om å legge til rette for at du kan reflektere over ditt liv og din identitet – slik at du utvikler strategier og tar valg som er gode for deg.

Som ungdomscoach er jeg der for deg som din støttespiller som både heier på deg og utfordrer deg. Coaching egner seg for deg som vil ha endring! – bort fra noe eller til noe. (Er ikke det akkurat det samme, tenker du kanskje?) Vil jeg fra noe, så vil jeg vel til noe annet? Enig, men det er ikke alltid at begge deler er så klart for oss. Samtidig som veien fra A til B, kan være uklar og kronglete på egenhånd – vil jeg som ungdomscoach ta ansvar for å lede deg ett steg videre på din vei.

Jeg har taushetsplikt slik at det vi snakker om er fortrolig og mellom oss. Du kan fortelle hva du vil, til hvem du vil – men jeg forteller ingenting videre, utenom hvis vi to avtaler det.

Chat, kontor eller tur?

Tur, biltur… øvelseskjøring, hehe
Øvelseskjøring? Jeg har hatt ungdom som har spurt om vi kan øvelseskjøre samtidig som vi snakker sammen. Svaret er ett helt klart nei, jeg egner meg dårlig som kjørelærer. Sønnen min påstår fortsatt at jeg dro i brekket når han øvelseskjørte, i tillegg til at jeg «dusjet» både han og datteren min i unødvendig stress de få gangene vi øvelseskjørte.

Spøk til side; jeg tilbyr samtaler på kontoret mitt i Oslo, ute på tur og over nett (facetime/zoom). I tillegg følger jeg opp på chat. Hva passer deg best?

PS! I samtaler med deg blir jeg ikke stresset. Jeg tåler det du kommer med 🖤