Referanser

Se hva andre sier…

«Prosessen jeg gikk gjennom sammen med Monika ga meg en bedre forståelse av mine verdier, egenskaper og evner i forbindelse med mitt yrkesvalg og livet forøvrig. Ved hjelp av konkrete verktøy, samt en konstruktiv og dyktig samtalepartner, gav prosessen de resultater jeg hadde håpet på. Dette på kortere tid enn først antatt. Jeg gir mine beste anbefalinger til både unge og voksne om å benytte seg av Monika sin hjelp i valget av studie- eller yrkesretning.»

avatar

Ola (25 år)

«Hvis du er veldig usikker på hva du vil gjøre så er dette et godt program for å bli klokere på seg selv og hva man egentlig liker. Jeg likte kurset og synes det var veldig bra. Det står ganske konkret hva det inneholder og det viser ikke akkurat studiet men er mer en indikator – så for meg var det en veldig bra opplevelse».

avatar

Henrik (20 år)

«Jeg syns nettkurset Ditt studievalg er et bra opplegg fordi jeg fikk mange varierte spørsmål som fikk meg til å tenke over meg selv som person og hva jeg ønsket å oppnå med livet. Du var aktiv på Messenger og det gjorde at det var veldig lett å få kontakt. Du satte av god tid til samtalen og veileda meg til hvordan jeg skulle finne ut av hva jeg skulle velge og hadde ikke en «fasit» på hva som passa meg best. Det var alltid rom for å vurdere alle typer utdanning, selv om det ikke er den retningen jeg først siktet til. Jeg opplevde deg som objektiv, noe som gjør det lett å følge rådene dine. Jeg endte opp med å søke noe jeg ikke hadde tenkt på før jeg gjennomførte kurset og hadde samtalen – så slik veiledning har fungert veldig bra for meg. Du har mye kunnskap om mulighetene ved de forskjellige studiene og dette er veldig viktig».

avatar

Kristine (19 år)

«Vi ble anbefalt Monika av andre velrennomerte coacher, da vi ønsket oss en med erfaring med ungdom. Min sønn fikk ikke lærlingplass slik han hadde håpet på etter de to første årene på videregående, og det var av avgjørende betydning for oss at vi kunne finne en profesjonell veileder som kunne vise veien videre og belyse de ulike valget han stod overfor fremover. Han valgte å gå direkte til et tredje år på VGS; påbyggingsår for å få studiekompetanse. Dette er krevende for en med lærevansker og fravær av gode og motiverte lærere og Monika har således vært av uvurdelig betydning for oss begge (jeg blir også berørt av dårlig skoleopplevelse). Min sønn har oppfattet henne som genuint interessert, motivert på hans vegne, ekstremt god til å få han til å tenke over ting og finne svar dypt inni seg selv. Han har hatt psykosomatiske plager pga mistrivsel på skolen og etter møte med Monika har han funnet nye krefter, håp og mot;  «Dette skal jeg klare, mamma». 

Jeg har opplevd gutten min som to forskjellige mennesker før og etter møte med Monika. 

Vi gir henne våre beste referanser».

avatar

Mamma og gutt (19 år)

«Jeg har lenge vært usikker når det kommer til valg av studie. Jeg startet på studiespesialiserende og gikk der et år, før jeg innså at dette ikke var noe for meg. Har nå gått et år på folkehøyskole, og ønsket en samtale med noen som kunne hjelpe meg til å finne min retning. Jeg ble anbefalt Monika Forvik, og det var et knallgodt valg for meg. Hun er chill og lett å snakke med, og startet tankeprosesser hos meg som gjorde at jeg kunne se nye muligheter jeg ikke hadde tenkt over. Samtalen med Monika gjorde meg trygg på hva jeg ønsker å gjøre videre. Hun hjalp meg i å finne ut hva som egentlig er det riktige valget for meg».

avatar

Ida (18 år)

«De timene jeg hadde med veiledning var veldig nyttig for å klarne tankene og finne ut mer om hva jeg personlig ville for min fremtidige utdanning. Det hjelper veldig å snakke med en som er nøytral til dine meninger og som ønsker å komme frem til hva du personlig vil. Monika er veldig behagelig å snakke med og jeg anbefaler å ta en time hvis man vil ha klarhet i sine fremtidige karriere/utdanningsvalg».

avatar

Michele (20 år)

«Ville bare sende en stor takk til deg for jobben du gjør med/for (sønnen min)! 
På onsdag var han så sint, lei seg, sliten og nektet å gå på skolen. Gutten jeg fikk hjem etter timen hos deg var rolig, håpefull og klar i tankegangen; dette skal jeg klare, mamma 🙂 Du har stor innvirkning på ham og han trives svært godt hos deg! Tusen hjertelig takk!».

avatar

Mamma (til gutt 18 år)