«Jeg syns nettkurset Ditt studievalg er et bra opplegg fordi jeg fikk mange varierte spørsmål som fikk meg til å tenke over meg selv som person og hva jeg ønsket å oppnå med livet. Du var aktiv på Messenger og det gjorde at det var veldig lett å få kontakt. Du satte av god tid til samtalen og veileda meg til hvordan jeg skulle finne ut av hva jeg skulle velge og hadde ikke en «fasit» på hva som passa meg best. Det var alltid rom for å vurdere alle typer utdanning, selv om det ikke er den retningen jeg først siktet til. Jeg opplevde deg som objektiv, noe som gjør det lett å følge rådene dine. Jeg endte opp med å søke noe jeg ikke hadde tenkt på før jeg gjennomførte kurset og hadde samtalen – så slik veiledning har fungert veldig bra for meg. Du har mye kunnskap om mulighetene ved de forskjellige studiene og dette er veldig viktig».


Kristine (19 år)

«Hvis du er veldig usikker på hva du vil gjøre så er dette et godt program for å bli klokere på seg selv og hva man egentlig liker. Jeg likte kurset og synes det var veldig bra. Det står ganske konkret hva det inneholder og det viser ikke akkurat studiet men er mer en indikator – så for meg var det en veldig bra opplevelse».
Henrik (20 år)

«De timene jeg hadde med veiledning var veldig nyttig for å klarne tankene og finne ut mer om hva jeg personlig ville for min fremtidige utdanning. Det hjelper veldig å snakke med en som er nøytral til dine meninger og som ønsker å komme frem til hva du personlig vil. Monika er veldig behagelig å snakke med og jeg anbefaler å ta en time hvis man vil ha klarhet i sine fremtidige karriere/utdanningsvalg».
Michele (20 år)