Jeg har jobbet med ungdom og veiledning i årevis og vet hvor viktig det er for unge mennesker å finne sin drøm og den utdanningen som passer dem. Du har kanskje hørt “at du kan bli hva du vil” og at “det finnes så mange muligheter”? Min erfaring er at dette ikke er noe enklere enn for de som ikke synes de har noen alternativer i det hele tatt. Felles er at en systematisk tilnærming og bevisstgjøring kan bidra til gode valg.

Mitt ønske er å bidra til at det blir enkelt og tilgjengelig for unge å få hjelp og støtte til å velge riktig utdanning. Derfor har jeg laget Ditt studievalg hvor du får en systematisk prosess med oppgaver, tester og verktøy som bidrar til nødvendig egenrefleksjon på nett. Det handler om at du skal bli trygg på hva som passer for deg.

Ditt studievalg er tilgjengelig på din mobil og du jobber med det når det passer deg. Står du fast eller trenger hjelp underveis kan du spørre på chat.

For deg som ønsker en grundig gjennomgang med samtaler og en personlighetstest, kan du supplere med det i tillegg til alt som ligger i nettressursen Ditt studievalg.

Hos oss har du mulighet til å få hjelp til å finne ut av hva som blir riktig for akkurat DEG. Det å finne studiet som passer dine ønsker, drømmer og krav er en god investering for fremtiden. Jeg har videreutdanning i karriereveiledning fra Høgskolen i Oslo og Akershus og ulike sertifiseringer i forhold til studieveiledning og personlighetstesting.

Ta kontakt hvis du ønsker å finne ut om dette passer for deg. Det er helt uforpliktende og jeg blir glad for å høre fra deg!

Monika

Monika Forvik
gründer og karriereveileder

PS! Har du en sønn eller datter som ikke vet hva de skal gjøre etter videregående, kan dette være løsningen. Jeg har selv to barn på 20 og 23 år som har gått de samme rundene. De vil ofte finne ut av det på egenhånd, men trenger verktøyene for å få nødvendig innsikt til å sikre studievalget sitt.