Når alle andre har en plan

Når alle andre har en PLAN og du føler at livet ditt har stoppet opp. Når vennene stikker på studier eller har fått seg jobb. Når du føler deg stuck og på stedet hvil. Når du føler du tenker de samme tankene om igjen og ikke finner dine løsninger, men vet at du må gjøre noe. DA kan det være godt å få hjelp utenifra. 

Jeg tenker at når viktige valg er forankret i det som er viktig for deg – dine verdier – så er det enklere å vite hva du skal og hva som blir riktig for deg. Gjennom å gå på skattejakt og finne ut hvem du (egentlig) er, hva som er viktig og sortere tanker – vil du finne mulighetene dine. 

Jeg som ungdomscoach og studieveileder hjelper deg slik at du blir bevisst på disse grunnleggende tingene, får løst opp i eventuelle floker og klarlagt mulighetene dine.

Vi hopper ikke rett på mulige løsninger, men går veien om å bli mer bevisst på hvem du er, hva som er viktig for deg og hvordan du vil leve livet ditt. Hvilke floker og tankemønstre trenger du å løse opp i? Hva stopper deg? Hva er første og neste steg mot det du ønsker deg? Dette er ikke ting du må finne ut på egenhånd, men som jeg hjelper deg med. Trenger du en plan, lager vi en plan!

Foreldre er gjerne viktige støttespillere for unge når de skal ta viktige valg og finne retningen i livet. Allikevel har du som forelder sikkert opplevd at velmenende spørsmål, forslag og råd blir oppfattet som mas og unødvendig innblanding. Min erfaring er at når ungdom får jobbe systematisk med sine ting, så blir det enklere å høre på og vurdere innspill fra andre samt snakke om hva de tenker og vil. Viktige valg blir forankret i verdier og tas på et godt grunnlag. 

Jeg tilbyr deg en helt gratis og uforpliktende samtale hvor vi finner ut litt om hva du trenger og om det kan passe med det jeg kan tilby. Ta kontakt! – Jeg gleder meg til å snakke med akkurat deg 🤍 Like vanlig som at du selv tar kontakt, tar gjerne foreldre første kontakt for å sjekke ut om dette kan passe for sin ungdom. Kanskje din ungdom trenger hjelp til å finne riktig hjelp? 

Kommentarer er stengt.